Schildersbedrijf Soeterbroek

Schildersbedrijf Soeterbroek kijkt verder dan de verfwaaier! Onder leiding van Roel en Sander Soeterbroek levert het dynamische familiebedrijf, opgericht in 1815 en uitgegroeid tot een full-service Schildersbedrijf, vol enthousiasme ambachtelijk en vooruitstrevend werk.

Schildersbedrijf Soeterbroek biedt al ruim 200 jaar vakmanschap! In al die jaren hebben wij een goede naam opgebouwd op het gebied van ambachtelijk schilderwerk met de technieken van deze tijd. Wij zijn een middel klein bedrijf met enkel vakbekwame schilders die liefde hebben voor het vak en net dat beetje extra doen voor onze klanten. Onze brede klantenkring bestaat uit particulier werk tot scholengemeenschappen en VVE’ s. Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van schilderwerk, wand-, plafond-, en vloerafwerking evenals glas, spiegels en creatieve wandversieringen. Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Buiten schilderwerken

Ons streven is het realiseren van een optimale conditie van uw woon-, werk- en leefomgeving. Schildersbedrijf Soeterbroek biedt alles onder één dak!

lees meer

Binnen schilderwerk

Schildersbedrijf Soeterbroek, sinds 1815 als “huisschilder” actief in het particuliere segment, heeft ruime ervaring in het schilderen van particuliere panden.

lees meer

Schilderen op hoogte

Schildersbedrijf Soeterbroek heeft schilders in dienst die gecertificeerd zijn op om grote hoogte te werken.

lees meer

Totaal pakket

Het gemak van onze klanten staat altijd voorop. Daarom worden in ons bedrijf diverse specialismen zoals een timmerman, loodgieter en stukadoor gecombineerd ingezet.

lees meer

Ons werk

In de afgelopen jaren is ons werkterrein aanzienlijke verbreed en zijn diverse in- en exterieur projecten succesvol gerealiseerd zowel in de zakelijke als particuliere markt. Wonen, werken en leven in een aangename omgeving, dat is ons streven.